Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ЛИНК БИЛДИНГ СЪВЕТИ

latest

✍ Какво е SEO копирайтинг?

SEO копирайтинг - какво представлява? ⌨  Какво е SEO копирайтинг? ✑  SEO копирайтинг е процес на писане на маркетингово копие, което е оптим...



SEO копирайтинг - какво представлява?

 Какво е SEO копирайтинг?

 SEO копирайтинг е процес на писане на маркетингово копие, което е оптимизирано за търсачките. Този тип копие е предназначено да се хареса както на читателите, така и на алгоритмите на търсачките с цел:

📝

Привличане на органичен трафик към уебсайта на компанията

©

 Преобразуване на този трафик в потенциални клиенти или продажби

При SEO копирайтинг писателят трябва да оптимизира съдържанието за търсачките. След това търсачките определят какво е съдържанието и го предоставят на точните хора. Важно е обаче писателят да създаде това копие за човешкия читател, тъй като крайната цел е да го накара да купи.

Копие, което е просто написано за търсачки, може да не е интересно за читателя или да има същата четливост като копие, написано за хора. Въпреки че текстът, който е написан само за читателя, може да не съдържа ключовите думи, необходими за класирането му в търсенето с Google, успешните SEO копирайтъри са в състояние да осигурят този деликатен баланс между двете.


SEO копирайтинг срещу SEO писане на съдържание: Каква е разликата?


Основната разлика между SEO копирайтинг и SEO писане на съдържание е целта на съдържанието. Докато SEO копирайтингът има основната цел да преобразува органичния трафик в потенциални клиенти и продажби, писането на SEO съдържание е фокусирано върху генерирането на органичен трафик от търсачките.

Писателите на съдържание и копирайтърите имат подобен набор от умения и някои хора могат да пишат и двата вида. Но има достатъчно разлики, че наемането на писател на SEO съдържание, когато възнамерявате да наемете SEO копирайтър, може да повлияе на това дали ще постигнете целта си да стимулирате потенциални клиенти и продажби.

Както съдържанието, така и копието имат силата да генерират органичен трафик и да правят продажби. Но разбирането на разликата между двете и възможността да се възползвате и от двете е важно, докато разработвате своята маркетингова стратегия за съдържание.


SEO копирайтниг - защо е важен за линк билдинг услугите?

Набавянето на качествени връзки, линкове, когато е чрез уникално, добро съдържание, става много по -ефективно и ефикасно. Понякога, чрез добро съдържание, по естествен път започвате да получавате обратни връзки, тъй като бивате цитирани! Именно и това е истината! Правете добро съдържание, а линковете ще дойдат сами!

Полезна информация за SEO копирайтниг можете да научите от следните източници:







No comments