Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ЛИНК БИЛДИНГ СЪВЕТИ

latest

Link Building техники

Препоръките за ефективен Линк билдинг, от SEO експертите на Висео: Старайте се съдържанието, което публикувате да е привлекателно и по естес...

Препоръките за ефективен Линк билдинг, от SEO експертите на Висео:

Старайте се съдържанието, което публикувате да е привлекателно и по естествен път това да доведе до поставяне на обратни връзки от други автори, било то блогъри, влогъри, модератори на сайтове и други. Това е най-важният съвет и винаги трябва да се стремите към добро съдържание. Нека Ви дадем пример. Ако подготвяте материал на тема: „Как да изберем нов елекртически автомобил“, то преди да съставите материалът, трябва много добре да анализирате моментното състояние на пазара на електромобили, да предложите на читателите готови решения, директна връзка с търговци, както и да изведете плюсовете и недостатъците от подобна инвестиция. Интересно и полезно съдържание. Когато то се хареса от редактори на автомобилни сайтове, шансът да бъде ползван Вашият ресурс от тях е огромен. Естествено, респективно на това ще получите и обратна връзк, т.е. линк, който ще е качествен и тематичен.

Разбирането на обратните връзки е само едно парче към пъзела, но е изключително важно! Изграждането на връзки е само един лост и не трябва цялата Ви SEO стратегия да разчита на Link Building. В зависимост от сайта, по който работите, изграждането на връзки може да бъде полезно SEO действие, а може и да не е … Всичко е строго индивидуално.

Възползвайте се от социалните мрежи, нищо че обратните връзки са с атрибут „no follow“. Ние смятаме, че един добре оптимизиран сайт трябва да има разнообразие от линкове, за да изглежда естествен, и да не се проличава намесата на SEO експерт.

Препоръчайте новосъздаденото съдържание на приятели, които смятате че ще се заинтригуват. Например, ако сте публикували нова, изключително интересна статия на тема електромобили, а знаете, че Ваш приятел е споделил намерението си да инвестира в подобно движимо имущество, то тогава му пратете линк! Ако той реши, може сам да помести статията в своя блог и да получите още един линк, при това от приятел.

Правете всичко с цел удовлетворение на читателите! Забравете за манипулациите.

Източник: https://w-seo.com/link-building-tehniki-2020.html

No comments