Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ЛИНК БИЛДИНГ СЪВЕТИ

latest

Линк билдинг: Мощни линкове за бързо индексиране на сайт в търсачките

Днес, уважаеми приятели, много хора ни пишат с молба за съдействие, тъй като публикуват статии, при това качествени в сайтовете си, но те не...

Днес, уважаеми приятели, много хора ни пишат с молба за съдействие, тъй като публикуват статии, при това качествени в сайтовете си, но те не се индексират.

В тази статия ще разберете как можем да ви помогнем, както и ще разберете защо се получава така, че бавно да се индексират новите статии! Приятно четене! 

Мощни линкове за бързо индексиране на сайт в търсачките - истината е, че колкото е по-силен сайтът Ви, с по-добър беклинк профил, токолкова по-бързо се индексират новите публикации.

Това е и краткият отговор на въпроси от рода на: Защо не ми се индексира новото съдържание?


А ето и детайли по темата ...

Индексирането на вашия уебсайт в търсачките е от решаващо значение за видимостта и трафика. Бързото индексиране може да помогне на вашия сайт да се появи в резултатите от търсенето по-рано, което може да доведе до увеличаване на посетителите и потенциални клиенти. Тази статия ще ви предостави мощни линкове за бързо индексиране на вашия сайт в търсачките.Google Search Console

Google Search Console е инструмент, предоставен от Google, който ви позволява да наблюдавате и управлявате присъствието на вашия сайт в резултатите от търсенето на Google. За да изпратите вашия сайт за бързо индексиране, просто отидете на Google Search Console, добавете своя сайт и след това щракнете върху „Индекс> Инструменти за индексиране“. Тук можете да изберете конкретни URL адреси или целия сайт за бързо индексиране.Bing Webmaster Tools

Bing Webmaster Tools е инструмент, предоставен от Bing, който ви позволява да наблюдавате и управлявате присъствието на вашия сайт в резултатите от търсенето на Bing. За да изпратите вашия сайт за бързо индексиране, просто отидете на Bing Webmaster Tools, добавете своя сайт и след това щракнете върху „Инструменти> Индексиране> Файлове и URL адреси“. Тук можете да изберете конкретни URL адреси или целия сайт за бързо индексиране.Submit Express

Submit Express е безплатен инструмент, който ви позволява да изпращате вашия сайт за бързо индексиране в няколко търсачки, включително Google, Bing, Yahoo и Ask. Просто въведете URL адреса на страницата, която искате да индексирате бързо, и инструментът ще изпрати URL адреса до съответните търсачки.


Site Crawler

Site Crawler е безплатен инструмент, който ви позволява да изпращате вашия сайт за бързо индексиране в Google. Просто въведете URL адреса на страницата, която искате да индексирате бързо, и инструментът ще изпрати URL адреса до Google.


Ping-o-Matic

Ping-o-Matic е безплатен инструмент, който ви позволява да изпращате вашия сайт за бързо индексиране в няколко търсачки, включително Google, Bing, Yahoo и Ask. Просто въведете URL адреса на страницата, която искате да индексирате бързо, и инструментът ще изпрати URL адреса до съответните търсачки.


AddURL

AddURL е безплатен инструмент, който ви позволява да изпращате вашия сайт за бързо индексиране в Google. Просто въведете URL адреса на страницата, която искате да индексирате бързо, и инструментът ще изпрати URL адреса до Google.

Защо новите ви статии не се индексират в Google?

Има няколко причини, поради които новите ви статии може да не се индексират в Google:

1. Google не знае за вашите статии:

  • Не сте изпратили карта на сайта: Картата на сайта е файл, който изброява всички страници на вашия сайт. Изпращането на карта на сайта до Google ще им помогне да открият вашите нови статии.
  • Вашият сайт е блокиран от robots.txt: Robots.txt е файл, който казва на търсачките кои страници на вашия сайт не трябва да се индексират. Проверете дали robots.txt не блокира вашите нови статии.
  • Вашият сайт е твърде нов: Google може да отнеме известно време, за да индексира нови сайтове. Бъдете търпеливи и продължавайте да добавяте качествено съдържание.

2. Вашите статии не са оптимизирани за търсачките:

  • Липса на ключови думи: Използвайте релевантни ключови думи в заглавията, заглавията и текста на вашите статии.
  • Слабо качество на съдържанието: Google предпочита висококачествено съдържание, което е информативно, полезно и добре написано.
  • Дублирано съдържание: Уверете се, че вашите статии са уникално съдържание, което не е копирано от други сайтове.

3. Технически проблеми:

  • Вашият сайт е бавен: Бавните сайтове се индексират по-трудно от Google. Оптимизирайте скоростта на вашия сайт.
  • Вашият сайт има счупени връзки: Счупените връзки могат да навредят на SEO на вашия сайт. Отстранете всички счупени връзки.
  • Вашият сайт има проблеми с мобилността: Google предпочита сайтове, оптимизирани за мобилни устройства. Проверете дали вашият сайт е мобилно оптимизиран.

Финални думи

В заключение, бързото индексиране на вашия сайт в търсачките е от решаващо значение за неговата видимост и трафик. Като използвате тези мощни линкове, можете да изпратите вашия сайт за бързо индексиране в няколко търсачки, което може да доведе до увеличаване на посетителите и потенциални клиенти. Не забравяйте да следите броя на индексираните страници в Google Search Console и Bing Webmaster Tools, за да сте сигурни, че вашият сайт се индексира правилно.

Нещо важно! Помощните инструменти няма да са Ви необходими, когато имате сайт с добри, мощни линкове!  Поискайте оферта за линк билдинг от дигитална агениция Висео - свържете се чрез данните от нашата дигитална визитна картичка:


 

 

 

No comments