Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ЛИНК БИЛДИНГ СЪВЕТИ

latest

Прехвърля ли се domain rating от сайт с линк с атрибут nofollow към друг?

Преди да прочетете надолу искаме да знаете, че сега провеждаме тест, чрез който искаме да оборим това твърдение, което е официално от повече...



Преди да прочетете надолу искаме да знаете, че сега провеждаме тест, чрез който искаме да оборим това твърдение, което е официално от повечетот търсачки!

Не, домейн рейтингът не се прехвърля от сайт с линк с атрибут nofollow към друг. Атрибутът nofollow казва на търсачките да не следват линка, което означава, че той няма да пренесе никаква стойност към целевия сайт.


Domain rating (DR) е мярка за качеството и авторитета на един сайт, която се изчислява от инструменти като Moz и Ahrefs. Той се основава на фактори като броя и качеството на външните връзки, които сочат към сайта.


Когато един сайт има линк към друг с атрибут nofollow, това означава, че търсачките не трябва да следват този линк. Това може да се случи по няколко причини, например:



Сайтът не иска да прехвърля трафик към други сайтове.

Сайтът не иска да прехвърля авторитет към други сайтове.

Сайтът иска да предотврати спама.

Във всеки случай, линкът с атрибут nofollow няма да пренесе никаква стойност към целевия сайт, включително домейн рейтинг.

No comments