Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ЛИНК БИЛДИНГ СЪВЕТИ

latest

Линкове в БИО на инстаграм, безплатни платформи

Използването на връзка в био инструменти може да ви помогне да оптимизирате тази връзка. Тези инструменти могат да ви помогнат да подобрите ...



Използването на връзка в био инструменти може да ви помогне да оптимизирате тази връзка. Тези инструменти могат да ви помогнат да подобрите маркетинговата си стратегия в Instagram. Те дори могат да ви помогнат да измерите кликванията, да привлечете трафик към сайта си и да стимулирате продажбите. Връзката в био инструментите също ви позволява да популяризирате повече от една връзка.


В тази статия се задълбочаваме в девет от най-добрите връзки в био инструментите, които можете да използвате, за да увеличите максимално връзката във вашата биография в Instagram. Но първо, нека обсъдим защо вашият бизнес трябва да оптимизира вашата био връзка.


Защо е важна връзката към Instagram Bio? Защо да го оптимизирате?

Правилото за една връзка в биографията в Instagram ви ограничава като маркетолог да добавяте повече от една връзка в биографията или да добавяте връзки към отделни публикации. Трябва ръчно да сменяте био връзката всеки път, когато искате да рекламирате нова публикация в блог, кампания или продукт. Това е една от причините повечето създатели и търговци да молят последователите да „разгледат връзката в биографията“.


Но вече не е нужно да се притеснявате за това, като използвате връзка в инструментите на био Instagram. Тези инструменти ви помагат да се свържете с повече съдържание и страници. Всеки от тях обаче работи по различен начин.


За да ви помогнем да решите кой ще е подходящ за вас, помислете за следното:


  • Какви кампании ще провеждате? Популяризирате ли продукти, връзки към съдържанието на уебсайта си, кампания или целева страница?
  • Ако рекламирате продукти, колко време ще продължат промоциите? Какъв вид промоционално съдържание ще публикувате? Колко продукта трябва да рекламирате?
  • Предназначени ли са връзките да увеличат ангажираността или посещенията на вашия уебсайт?
  • Какъв е вашият бюджет?

Био линкове - списък с безплатни платформи

Beacons - чудесна платформа за набавяне на био линкове


Linktree - Linktree е една от най-популярните платформи за биографични връзки, която ви позволява да създадете целева страница с възможност за кликване с връзки към цялото ви важно съдържание.

Campsite - Campsite е безплатна платформа за био връзки, която ви позволява да създадете персонализирана страница с връзки към всички ваши социални медии и други онлайн профили.

Lnk.Bio - Lnk.Bio е проста и лесна за използване платформа за биографични връзки, която ви позволява да създадете персонализирана целева страница с връзки към вашите профили в социални медии и други уебсайтове.

ContactInBio - ContactInBio е безплатна платформа, която ви позволява да създадете страница с биографични връзки с информация за контакт, връзки към вашите профили в социални медии и друга важна информация.

Bio.fm - Bio.fm е проста и лесна за използване платформа за биографични връзки, която ви позволява да създадете персонализирана целева страница с връзки към всички ваши профили в социални медии и други уебсайтове.

Beacons - Beacons е безплатна платформа за био връзки, която ви позволява да създадете персонализирана целева страница с връзки към вашите профили в социалните медии, уебсайт и друго важно съдържание.

Shorby - Shorby е платформа за био връзки, която ви позволява да създадете персонализирана целева страница с връзки към вашите профили в социалните медии, уебсайт и друго важно съдържание. Те предлагат безплатен план с ограничени функции, както и платени планове с повече функции.

Linkin.bio - Linkin.bio е платформа за био връзки, предлагана от Later, инструмент за планиране на социални медии. Позволява ви да създадете целева страница с възможност за кликване с връзки към вашите публикации в Instagram и друго важно съдържание. Те предлагат безплатен пробен период, както и платени планове с повече функции.

Milkshake – Milkshake е безплатна платформа за био връзки, която ви позволява да създадете персонализирана целева страница с връзки към вашите профили в социалните медии, уебсайт и друго важно съдържание. Те предлагат разнообразие от шаблони, от които да избирате, и можете да персонализирате страницата си със собствена марка.

Carrd – Carrd е платформа, която ви позволява да създадете прост уебсайт от една страница с връзки към вашите профили в социалните медии, уебсайт и друго важно съдържание. Те предлагат безплатен план с ограничени функции, както и платени планове с повече функции.

Финални думи

Ако искате вашата биография в Instagram да включва повече от една връзка, тогава един от тези инструменти може да бъде вашето решение. Можете да ги използвате, за да създадете маркетингови кампании, които резонират с вашата аудитория в Instagram. Най-добрата връзка в био инструмента за вашата марка обаче ще зависи от вашия случай на употреба и бюджет.

Инструментът, който сте избрали, трябва да ви помогне да постигнете вашите маркетингови цели в Instagram с лекота. Изпробването на един от тези инструменти ще ви помогне да избегнете ограничението на една връзка в биографията в Instagram. Можете да насочвате вашите последователи там, където искате да отидат с лекота.

No comments