Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ЛИНК БИЛДИНГ СЪВЕТИ

latest

Дигитална агенция LinkBox

  Дигитална агенция LinkBox имаме две основни услуги - Изработка на всякакъв вид Wordpress уебсайтове и SEO Оптимизация. Изработваме от малк...

 


Дигитална агенция LinkBox имаме две основни услуги - Изработка на всякакъв вид Wordpress уебсайтове и SEO Оптимизация. Изработваме от малки сайтове с една или две страници до онлайн магазини с над 70 страници или просто фирмен уебсайт представящ Вашите услуги.

Какво ще получа при изработката на уебсайт на WordPress и какви са цените?


Средната цена за създаване на сайт е около 2700лв. без ДДС, но това е на база средно изчислените поръчки, които сме извършили за последните две години. За всеки един клиенти ние предлагаме първоначална безплатна консултация и след това можем да създаден по- конкретна оферта. Ето и част от видовете уебсайтове, които изработваме и ориентировъчни цени:

-          Сайт с една страница служещ за визитка, лендинг страница от 300-900лв

-          Онлайн магазини – с до 200 броя артикули, адаптивен и бърз, SEO по категории от 900-7500лв

-          Фирмен уебсайт – включва 5-20бр страници, адаптивен и бърз, SEO оптимизиран – 900-6000лв.

В изработката си ние включваме следните елементи и плъгини:

-          Хостинг и Домейн – всеки един сайт се нуждае от хостинг за обежище на негови домейн. Разгледахме и изпробвахме над 50 различни доставчици на тези услуги и се спряхме на основните три, с които работим – Superhosing.bg, A2 hosting, Siteground

Това с най- често използваните от нас доставчици, но когато става въпрос за по- големи сайтове, ние можем да Ви помогнем при избора на VPS или друг хостинг.

 

-          Wordpress Тема и UX/UI дизайн – В зависимост от проекта, който имаме ние взимаме решение дали да използваме готова тема за създаването на сайта или да градим от основи с UX/UI дизайн, който е уникален за себе си, но е по- труден за изграждане и скъп. И въпреки, че в повечето случаи избираме втория вариант за работа, сме се спрели на следните три теми за WordPress – AVADA, ASTRA, KAVA

 

-          Drag&Drop в съчетание с респонсив дизайн – Голяма част от нашите клиенти управляват своите уебсайтове сами след тяхното създаване.  Това е и причината често да използваме драг и дроп редактори, които позволяват лесно да се променя информация и да се качва нова такава. Ето и някои от основните редактори, с които работи – Fusion builder FIVE, Elementor PRO, Gutenberg.

 

-          Функционалност и плъгини – Съществува едно основно правило, когато се създава уебсайт на WordPress – колкото по- малко плъгини има той, толкова по-  надежден ще бъде сайтът. В голям брой от случаи безплатните решения се повреждат и искат последваща обработка или замяна. Именно и за това ние се спряхме на една основна марка, която предоставя множество плъгини, които работят перфектно в комбинация един с друг. Ние притежаваме лиценз за над 100 различни плъгина от Crockoblock.

No comments