Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ЛИНК БИЛДИНГ СЪВЕТИ

latest

Качествен линк билдинг от дигитална агенция Висео

  Ефективен Линк билдинг -   съвети от експертите на Viseo , които вярваме, че много ще Ви помогнат. Вече повечето от Вас, читателите на...

 



Ефективен Линк билдинг -  съвети от експертите на Viseo, които вярваме, че много ще Ви помогнат.

Вече повечето от Вас, читателите на този сайт, знаете, че когато един сайт има достатъчно добри връзки, които го следват, то това му дава предимство пред конкуренцията. Цитирането е важен елемент и трябва да го вземете предвид и да насочите сериозна енергия върху това.

Ето и нашите експресни съвети за качествен линк билдинг:

-          Много е важно да използвате различни техники за линк билдинг.

-          Изключително важно е да имате линкове от нови сайтове, както и от стари, утвърдени.

-          Важно е линковете да са тематични.

-          Важно е също така линковете да са от различни платформи.

Например, не е желателно всичките линкове да са от Wordpress базирани сайтове, а напротив, ако имате възможност, подсигурете линкове от сайтове, базирани на Joomla, custom сайтове, и други, в това число bookmarking сайтове, форуми, коментари и т.н.

В никакъв случай не действайте прибързано, набавяйки си обратни връзки. Бъдете умни и действайте последователно. Както при всеки бизнес, така и дигиталния маркетинг, успехите идват след упорит труд, но и след търпение. Бъдете постоянни, но в никакъв случай не бъдете ЦИКЛИЧНИ!

Какво имаме предвид, под това да не бъдете циклични? Именно да не действате всеки ден в едно и също време. Това е грешка.

Пример: Не е добре всяка сутрин, точно в 8 и 30 часа, след сутрешното кафе, да си набавяте Обратни връзки от сайтове, и така всеки ден по 10 минути. Всичко трябва да има естествен характер.



Линк билдинг стратегия


И тук идва най-важният съвет, от статията, а именно: Направете сайтовете си така, че сами да бъдат цитирани! Какво се има предвид?  Сигурно се питате … Ето и отговорите: Важно е сайтът, който създавате, обслужвате, промотирате, да бъде с добри продукти, или да подсигурява добри услуги, да бъде приветлив, да има добра поддръжка, да бъде със служители, които са отзивчиви и бързо да отговарят на запитвания по имейл, или на телефонни обаждания и като цяло да бъде направен така, че да подсигурява нуждите и необходимостите на клиента.

В тази основа,  в това се базира добрата SEO оптимизация, и по-точно частта линк билдинг.

Много е важно, когато добавяте линк, той да бъде със съпътстващо съдържание. Гол лник също е добре да има, но в определен процент.

Не прекалявайте с набавянето на много линкове, че в подобен момент може да се наложи да ползвате услугите на дигитална агенция Висео. Не бъдете припрени, а действайте разумно!

Надяваме се, че статията Ви е била полезна! Ще се радваме, ако я споделите в социалните мрежи и я препоръчате на приятели, колеги, партньори! Бъдете здрави! Успех!



 

No comments